D-kullen, Evita, Utställning, Zelda

Tulpanerna och utställning i Umeå

Redan maj och tulpanerna i D-kullen har flyttat för några veckor sedan. Det blev ganska så tomt både för katterna och för oss. Men Zelda verkar ha tagit det med ro denna gång. Hon letade efter dem i några dagar men fanns sig sedan i lugnet. Eller ja lugnt och lugnt är det inte med vår nya kattunge Evita, som flyttade in i slutet på februari. Hon är en liten pratglad katt som älskar att vara med och gärna kramas ofta och länge.

Vi har hunnit med att vara på utställning i april också. Den här gången i Umeå. Vi hade bara med oss Evita som utställningsdebuterade i klass 12/juniorklassen. Hon blev EX1 och fick en mycket fin bedömning. Nästa utställning blir troligtvis i Skellefteå i juni för Evita. Zid som är p-chippad har en paus från utställning då han inte får ställas ut när han har chip.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *