Kuzma, Omplacering

Kuzma söker nytt hem

Vi behöver hitta ett nytt för-alltid-hem till vår Kuzma (3 år). Han och Zid kommer inte riktigt överens och det medför onödig stress för alla katterna. Kuzma är en jättemysig kastrat som helst vill vara ensamkatt då han gillar att vara nr 1. Hundar tycker han är helt ok bara han inte blir jagad. Han skulle… Läs mer Kuzma söker nytt hem

C-kullen

Lediga kattungar

Vi har lediga kattungar i nuvarande kull som är flyttfärdiga efter 4/6 då de är 12 veckor. Självklart har de stamtavla i Sverak, är vaccinerade 2 ggr, är chipmärkta, besiktade och dolda fel-försäkrade i Moderna försäkringar. I dagsläget är två hanar och en hona ledig för tinging till hem för sällskap/utställning. Hör av er vid… Läs mer Lediga kattungar

Okategoriserade

Kattungar väntas v 10, 2017

Vi väntar kattungar under v 10. Zelda ska få sin andra kull. Pappa är GIC S*Solsibs Viktor Atlasov. Hoppas på att få några solida kattungar i denna kull och förhoppningsvis en blå solid hona. Hör av dig vid intresse! Jag uppdaterar ofta på min Facebooksida, sök på Mikasti.

B-kullen, Zelda

Kattungar väntas!

Zelda är nu dräktig och förväntad födsel är i mitten på april. Hon mår bara fint, äter som en häst och sover mer än vanligt. Det ska bli så roligt med kattungar igen! Kattungarna förväntas bli blå eller bruna/svarta med eller utan silver. Både maskade och mönstrade. Hoppas att allt går vägen nu! Vi längtar!

Zelda

Löp och kommande date

Zelda har nu äntligen börjat löpa och ska träffa snyggingen Armani (Solsibs Solinus Barsov). Nu hoppas vi att allt går bra och att det kommer Nevakattungar i april!

A-kullen, Utställning

Archie

Hanen som jag behöll från första kullen (Mikasti Aloysha Sibirskiy) utställningsdebuterade förra helgen. Ex1 på lördagen och Ex2 med nomineringskvalitet på söndagen. Han är en stor och rejäl kille med mycket potential! Så roligt!

Utställning

Champion!!

Zeldas tredje utställning resulterade i tredje certet och därmed är hon nu utställningschampion! Så roligt! Hon gick även upp för nominering till panel vilket var extra roligt bland massa fina NFO och MCO! Nu ska Zelda få en paus från utställning ett tag framöver och vi hoppas på att hon ska löpa i början på… Läs mer Champion!!